Ресторант "Тиганчето"

  • 0 последователи
  • Ezerets 12

За Ресторант "Тиганчето"

Ресторантът „Тиганчето“ в село Езерец ви кани да се насладите на вкусна кухня в приятна атмосфера. Тук ще откриете разнообразие от български ястия, приготвени с внимание към детайла.

Ресторантът предлага уютна обстановка и високо качество на обслужване. Нашето внимателно и професионално обслужване ще направи вашето престоя при нас незабравим. В ресторанта може да се насладите на ястията си както вътре, така и на откритата тераса, откъдето можете да се насладите на красивата гледка към околността.

Нашата цел е да предложим на гостите ни най-доброто хранене и незабравимо преживяване. Затова се стремим да използваме само свежи и качествени продукти, които се готвят с любов и внимание. В ресторанта се поддържа чистота и хигиена, за да се осигури безопасна и приятна среда за нашите гости.

Ресторантът „Тиганчето“ в село Езерец ви очаква с отворени врати и вкусни ястия. Заповядайте и се насладете на неповторим опит в приятна обстановка.

Категории & Екстри

Рейтинг

/5
Ресторант "Тиганчето" има 0 отзиви със среден рейтинг  от 5

Супер0%

Много добро0%

Добро0%

Лошо0%

Много лошо0%

Отзиви

Заявете достъп, за да притежавате или управлявате страницата на този бизнес
  • Основна цена ({{ repeatDayCount }} {{ config.calendar.range_mode === 'nights' ? "\u043d\u043e\u0449\u0443\u0432\u043a\u0438" : "\u0434\u043d\u0438" }})

    {{ priceFormat( pricing.base_price ) }}

  • Обща сума

    {{ priceFormat( pricing.total ) }}

Допълнителна информация